Robotmaaiers

robotmaaiers husqvarna

HUSQVARNA AUTOMOWER® 305

HUSQVARNA AUTOMOWER® 305
 • Capaciteit werkgebied: 600 m² +/- 40%
 • Laadtijd: 60 minuten
 • Maaitijd: 60 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 59 dB (A)

Husqvarna Automower® 305 heeft een compact ontwerp en is ideaal voor kleinere, complexe tuinen tot 600 m2, gemakkelijk hellingen te hanteren met een helling van 40%.

Het vierwielige platform zorgt samen met de systematische passagebehandeling voor effectieve bediening en de drievoudige zoekfunctie vergemakkelijkt de snelste weg naar huis naar het laadstation. Uitgerust met weertimer, vorstbeveiliging en Automower® Connect @ Home.

Gemakkelijk schoongemaakt en afgewassen met een slang. (excl. krammen en draad)
 

HUSQVARNA AUTOMOWER® 310 MARK II

HUSQVARNA AUTOMOWER® 310 MARK II
 • Capaciteit werkgebied: 1000 m² +/- 40%
 • Laadtijd: 60 minuten
 • Maaitijd: 60 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 58 dB (A)

Met zijn compacte ontwerp met vier wielen zorgt Husqvarna Automower® 310 Mark II robotmaaier moeiteloos voor gazons tot 1000 m2.

Hij kan hellingen aan met een hellingsgraad van 40% en kan zichzelf zelfs door nauwe doorgangen geleiden. Als de klus geklaard is, vindt de drievoudige zoekfunctie de snelste weg terug naar het laadstation. Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, kan worden bediend via uw smartphone en is voorzien van een vorstbeveiliging en weertimer, die de snijtijden aan het seizoen aanpast.
 

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315 MARK II

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315 MARK II
 • Capaciteit werkgebied: 1500 m²  +/- 40 %
 • Laadtijd: 60 minuten
 • Maaitijd: 60 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 60 dB (A)

De Husqvarna Automower® 315 Mark II is een gebruiksvriendelijke robotmaaier die geschikt is voor gazons tot 1500 m². Dankzij het compacte ontwerp met 4 wielen kunt u erop vertrouwen dat het perfecte resultaten levert op hellingen van 40% en in smalle doorgangen. De maaier is eenvoudig schoon te maken en is voorzien van een vorstbeveiliging en weertimer, die de maaitijden aanpast aan het seizoen en het maaischema onderbreekt in geval van vorst. Dit betekent dat er geen onnodige grasslijtage optreedt. Daarnaast schakelt de maaier over naar de systematische maaimodus in smalle doorgangen om het aantal bochten te verminderen en wielsporen te minimaliseren.

Met de Automower® Connect-app kunt u de maaier eenvoudig bewaken en beheren met uw smartphone.
 

HUSQVARNA AUTOMOWER® 405X

HUSQVARNA AUTOMOWER® 405X
 • Capaciteit werkgebied: 600 m² +/- 40 %
 • Laadtijd: 60 minuten
 • Maaitijd: 50 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 61 dB (A)

Husqvarna Automower® 405X - een betrouwbaar en krachtig model in de X-line-serie, geschikt voor het kleinere gazon. Hij maait gecompliceerde gazons tot 600 m2, systematisch maaien van smalle doorgangen. Hij kan gemakkelijk hellingen van 40% aan. Zorgeloze bediening dankzij elektrische maaihoogte-instelling, doelhoogtefunctie, vorstbeveiliging en weertimer. Gemakkelijk schoon te maken en af te spoelen met de tuinslang.

Als lid van onze premium X-line-reeks is hij uitgerust met Automower® Connect met GPS-diefstalopsporing en GPS-ondersteunde navigatie om de controle te behouden waar u ook bent. Het X-line-ontwerp is uitgerust met LED-koplampen, voorbumper en speciaal gekleurde wieldoppen . Tevens uitgerust met FOTA (automatische firmware-updates via de ether).
 

Husqvarna Automower® 310E NERA (draadloos)

Husqvarna Automower® 310E NERA (draadloos)
 • Capaciteit werkgebied: 1000 m² +/- 30 %
 • Laadtijd: 40 minuten
 • Maaitijd: 50 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 60 dB (A)

Husqvarna Automower® 310E NERA is een robotmaaier voor gazons tot 1000 m². Hij wordt geleverd met een EdgeCut functie die de noodzaak om de randen van uw gazon te trimmen minimaliseert, waardoor u tijd en moeite bespaart. 310E NERA biedt de optie om te kiezen voor installatie met fysieke grenzen of draadvrije installatie met Husqvarna EPOS™. Met EPOS™ ervaart u volledige flexibiliteit met virtuele grenzen, mogelijk gemaakt door satellietgebaseerde technologie met 2-3 cm nauwkeurigheid. Dit betekent ook dat er geen risico is op draadbreuk. Bovendien maakt EPOS™ zoneregeling mogelijk, zodat u het gazon kunt aanpassen aan uw behoeften en verschillende werkgebieden kunt creëren met verschillende instellingen via de Automower® Connect app. Net zo gemakkelijk kunnen tijdelijke uitloopzones worden gemaakt om seizoensgebonden veldbloemen of projectgebieden in de tuin te beschermen.

Met de Automower® Connect app kun je je maaier overal ter wereld controleren en integreren met je smart home. Stuur opdrachten, bekijk en wijzig de instellingen van je maaier en ontvang meldingen voor volledige gazoncontrole.
 

Husqvarna Automower® 410XE NERA (draadloos)

Husqvarna Automower® 410XE NERA (draadloos)
 • Capaciteit werkgebied: 1000 m² +/- 30 %
 • Laadtijd: 90 minuten
 • Maaitijd: 100 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 59 dB (A)

Husqvarna Automower® 410XE NERA is een robotmaaier voor gazons tot 1000 m². Hij wordt geleverd met een EdgeCut functie die de noodzaak om de randen van uw gazon te trimmen minimaliseert, waardoor u tijd en moeite bespaart. 410XE NERA biedt de optie om te kiezen voor installatie met fysieke grenzen of draadvrije installatie met Husqvarna EPOS™. Met EPOS™ ervaart u volledige flexibiliteit met virtuele grenzen, mogelijk gemaakt door satelliet-gebaseerde technologie met 2-3 cm nauwkeurigheid. Dit betekent ook dat er geen risico is op draadbreuk. Dankzij de geïntegreerde Zone Control-functie kunt u het gazon aanpassen aan uw behoeften en verschillende werkgebieden met verschillende instellingen creëren via de Automower® Connect app. Net zo gemakkelijk kunnen tijdelijke uitloopzones worden gemaakt om seizoensgebonden wilde bloemen of projectgebieden in de tuin te beschermen. De maaier detecteert en ontwijkt objecten, wat zorgt voor nauwkeurig maaien en het risico op botsingen en ongeplande stops vermindert.

Met de Automower® Connect app kun je je maaier overal ter wereld in de gaten houden en integreren met je smart home. Stuur opdrachten, bekijk en wijzig de instellingen van je maaier en ontvang meldingen voor volledige controle over je gazon.
 

HUSQVARNA AUTOMOWER® 415X

HUSQVARNA AUTOMOWER® 415X
 • Capaciteit werkgebied: 1500 m² +/- 40%
 • Laadtijd: 60 minuten
 • Maaitijd: 50 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 61 dB (A)

Husqvarna Automower® 415X - een betrouwbaar en krachtig model in de X-line-serie, geschikt voor het middelgrote gazon. Hij maait gecompliceerde gazons tot 1500 m2, systematisch maaien van smalle doorgangen. Hij kan gemakkelijk hellingen van 40% aan. Zorgeloze bediening dankzij elektrische maaihoogte-instelling, doelhoogtefunctie, vorstbeveiliging en weertimer. Gemakkelijk schoon te maken en af te spoelen met de tuinslang. Als lid van onze premium X-line-reeks is hij uitgerust met Automower® Connect met GPS-diefstalopsporing en GPS-ondersteunde navigatie om de controle te behouden waar u ook bent.

Het X-line-ontwerp is uitgerust met LED-koplampen, voorbumper en speciaal gekleurde wieldoppen . Tevens uitgerust met FOTA (automatische firmware-updates via de ether).
 

Husqvarna Automower® 320 NERA (draadloos)

Husqvarna Automower® 320 NERA (draadloos)
 • Capaciteit werkgebied: 2200 m² +/- 50 %
 • Laadtijd: 75 minuten
 • Maaitijd: 135 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 58 dB (A)

Automower® 320 NERA, een krachtig model voor gazons tot 2200 m², biedt een eersteklas maaiervaring, robuust ontwerp en betrouwbare werking. De gepatenteerde niet-vaste vooras verhoogt de wendbaarheid en verbetert de prestaties op ruw terrein op hellingen tot 50%. Precisiemaaien is mogelijk via draadloze installatie met de Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit en Automower® Connect-toegang vanaf uw smartphone.

Geoptimaliseerde prestaties met automatische software-updates met FOTA (Firmware Over The Air).
 

Husqvarna Automower® 430X NERA (draadloos)

Husqvarna Automower® 430X NERA (draadloos)
 • Capaciteit werkgebied: 3200 m² +/- 50 %
 • Laadtijd: 40 minuten
 • Maaitijd: 100 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 55 dB (A)

De Husqvarna Automower® 430X NERA is een robotmaaier voor complexe gazons tot 3200 m². Zorg voor nauwkeurig maaien met virtuele grenzen via de Automower® Connect-app en de optionele Husqvarna EPOS™-plug-in-set, die het risico op draadbreuk elimineert. Slimme functies zoals objecten vermijden verminderen het risico op ongeplande stops en met de virtuele kaart die via GPS is gemaakt, wordt Automower® Zone Control ingeschakeld. Hierdoor kunt u het gazononderhoud eenvoudig aanpassen via uw mobiele telefoon en werkgebieden creëren met verschillende instellingen en tijdelijke te vermijden zones.

De 430X NERA kan ook worden geïntegreerd in uw smart home, zodat u spraakbediening met Alexa of Google Home kunt gebruiken, of gebruik kunt maken van IFTTT-routines.
 

Husqvarna Automower® 450X NERA (draadloos)

Husqvarna Automower® 450X NERA (draadloos)
 • Capaciteit werkgebied: 5000 m² +/- 50 %
 • Laadtijd: 40 minuten
 • Maaitijd: 145 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 58 dB (A)

Husqvarna Automower® 450X NERA is een krachtige robotmaaier voor gazons tot 5000 m². Draadloze installatie via de Automower® Connect-app en de Husqvarna EPOS™-plug-in-set (accessoire) resulteert in aanpasbaar gazononderhoud met virtuele grenzen - en geen risico op draadbreuk. Ongeplande stops worden verminderd met een technologie die de maaier helpt om objecten te vermijden. Met de virtuele kaart die via GPS wordt gemaakt, wordt Automower® Zone Control mogelijk gemaakt, die u eenvoudig kunt beheren via uw mobiele telefoon om werkgebieden met verschillende instellingen en tijdelijke te vermijden zones te maken.

De 450X NERA kan ook worden geïntegreerd in uw smart home, zodat u spraakbediening met Alexa of Google Home kunt gebruiken, of gebruik kunt maken van IFTTT-routines.
 

Husqvarna Automower® 520

Husqvarna Automower® 520
 • Capaciteit werkgebied: 2400 m² +/- 45 %
 • Laadtijd: 50 minuten
 • Maaitijd: 175 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 59 dB (A)

Robotmaaier ontworpen voor professioneel wagenparkgebruik. Biedt afstandsbediening met diefstalopsporing via Husqvarna Fleet Services op pc / tablet, evenals volledige maaierbesturing en configuratie via smartphone. GPS-ondersteunde navigatie en weertimer zorgen voor een uniforme dekking van complexe gazons, terwijl de maaifrequentie automatisch wordt aangepast aan de groei van het gazon. Verwerkt alle soorten gazons en beheert steile hellingen tot 45% (24 °) met perfecte maairesultaten - zelfs in regenachtige omstandigheden.

Robuuste, grondige constructie zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 

Husqvarna Automower® 520 EPOS (draadloos)

Husqvarna Automower® 520 EPOS (draadloos)
 • Capaciteit werkgebied: 5000 m² +/- 45 %
 • Laadtijd: 65 minuten
 • Maaitijd: 75 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 62 dB (A)

Husqvarna Automower® 520 EPOS™ is een robotmaaier ontworpen voor commercieel wagenparkgebruik en een broertje van de beproefde Automower® 550 EPOS. Het beschikt over Husqvarna EPOS™ met virtuele grenzen in plaats van fysieke draden, waardoor u verschillende werkgebieden met verschillende instellingen kunt definiëren en tijdelijke verblijfszones kunt instellen. Dankzij het systematische maaipatroon kan Automower® 520 EPOS™ groene gebieden tot 5000 m² aan.

De maaier navigeert ook gemakkelijk in nauwe doorgangen en beheert hellingen tot 45% (24°) met perfecte maairesultaten – zelfs in regenachtige omstandigheden. EPOS™ RS5-referentiestation vereist.
 

Husqvarna Automower® 550

Husqvarna Automower® 550
 • Capaciteit werkgebied: 5000 m² +/- 45 %
 • Laadtijd: 60 minuten
 • Maaitijd: 270 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 61 dB (A)

Robotmaaier ontworpen voor professioneel wagenparkgebruik. Biedt afstandsbediening met diefstalcontrole via Husqvarna Fleet Services via pc / tablet, evenals volledige maaierbesturing en configuratie via smartphone. GPS-ondersteunde navigatie en weertimer zorgen voor een uniforme dekking van complexe gazons, terwijl de maaifrequentie automatisch wordt aangepast aan de groei van het gazon. Verwerkt alle soorten gazons en beheert steile hellingen tot 45% (24 °) met perfecte maairesultaten - zelfs in regenachtige omstandigheden. Objectdetectie op afstand maakt hogere maaisnelheid en gebiedscapaciteit mogelijk.

Robuuste, grondige constructie zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
 

Husqvarna Automower® 550 EPOS (draadloos)

Husqvarna Automower® 550 EPOS (draadloos)
 • Capaciteit werkgebied: 10000 m² +/- 45 %
 • Laadtijd: 60 minuten
 • Maaitijd: 210 minuten
 • Geluidsniveau: Guaranteed sound level 63 dB (A)

Robotmaaier ontworpen voor professioneel wagenparkgebruik. Volledig uitgerust model met Husqvarna EPOS™-geleiding met transportpaden, AppDrive en nauwkeurig gebiedsbeheer. Met virtuele grenzen kunt u verschillende werkgebieden met verschillende instellingen definiëren en tijdelijke verblijfszones instellen.

Verwerkt alle soorten gazons, navigeert door nauwe doorgangen en beheert hellingen tot 45% (24°) met perfecte maairesultaten - zelfs in regenachtige omstandigheden. EPOS™-referentiestation vereist.