Onderhoud en herstellingen

Denk aan het jaarlijks onderhoud voor uw machines!

Voor een grondig en vakkundig onderhoud en herstel van alle park- en tuinmachines, zoals grasmachines, kunt u terecht bij Tuinmachines Jeremy te Herenthout, in de provincie Antwerpen. Alle merken zijn welkom bij ons indien herstelling mogelijk is.

Schakel ons in voor het onderhoud van uw tuinmachines in de provincie Antwerpen

Herstellingen, nazichten en het onderhoud van tuinmachines, zoals grasmachines, gebeurt in onze eigen werkplaats in de provincie Antwerpen. Onze deskundige medewerkers maakten van een passie hun beroep en beschikken over voldoende kennis en expertise om uw machines vakkundig onder handen te nemen. Vul het contactformulier in om uw aanvraag te doen. Uiteraard vindt u bij ons ook verschillende onderhoudsproducten waarmee u uw machines in topconditie houdt.

Wintertoer voor uw machines

De wintertoer is een ophaalronde waar u zich voor kunt inschrijven om al uw park- en tuinmachines, zoals grasmachines, op te halen en terug te brengen voor jaarlijks onderhoud door onze specialisten uit de provincie Antwerpen. U betaalt geen meerprijs voor de ophaalservice. De machines blijven de hele winter in ons atelier en staan dus vorstvrij.

Voorzie uw machines tijdig van onderhoud

Hebben uw tuinmachines, zoals grasmachines, dringend een onderhoud nodig en laat u dit het liefst uitvoeren door een specialist uit de provincie Antwerpen? Dan heeft u in Tuinmachines Jeremy uit Herenthout uw ideale partner gevonden! Neem snel contact met ons door te bellen naar +32 14 95 34 60 en maak een afspraak. Online kunt u ook ons volledige aanbod aan tuinmachines bekijken.

Contacteer ons voor de wintertoer.