Grasmaaier met accu

  • Tuin- en parkspecialist
  • Professioneel advies op maat
  • Gerenommeerde merken
  • Ook voor onderhoud

Een grasmaaier met accu is onmisbaar voor iedereen die beschikt over een kleine tot middelgrote tuin die er steeds verzorgd moet uitzien. Hiervoor zit u goed bij Tuinmachines Jeremy uit Herenthout. Zowel de hobbytuinier als tuinprofessional kan bij ons terecht voor materialen om tuinen mee te onderhouden.

Bent u op zoek naar een grasmaaier?

Bekijk hier ons aanbod!

Een grasmaaier met accu zorgt voor snoerloze vrijheid

Als specialist in tuin- en parkmachines weten wij als geen ander dat kwaliteitsvolle machines een absolute must zijn als u uw tuin goed wilt onderhouden. In tegenstelling tot een grasmaaier met snoer, geniet u bij een exemplaar met accu van snoerloze vrijheid. Komt u graag persoonlijk langs om ons aanbod te bekijken en om een grasmaaier met accu uit te kiezen? Dan heten wij u graag welkom in onze winkel, waar u tevens steeds kunt rekenen op deskundig advies op maat. Bovendien vindt u bij ons diverse onderhoudsproducten voor tuinmachines terug waarmee u uw machines in topconditie houdt.

Contacteer onze medewerkers

Wilt u een handige en kwaliteitsvolle grasmaaier met accu aanschaffen? Dan doet u dit het best bij een echte specialist met kennis van zaken, zoals Tuinmachines Jeremy uit Herenthout. Heb je vragen over een bepaalde grasmaaier met accu of krijg je graag meer informatie over de werking hiervan? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 14 95 34 60 of door het online contactformulier in te vullen. Tevens bereikt u ons door een e-mail te sturen.

grasmaaiers en ruwterreinmaaiers