De beste houtklievers uit de provincie Antwerpen

  • Tuin- en parkspecialist
  • Professioneel advies op maat
  • Gerenommeerde merken
  • Ook voor onderhoud

Als u op zoek bent naar stevige en betrouwbare houtklievers, dan vindt u deze ongetwijfeld in het gamma van Tuinmachines Jeremy uit Herenthout, in de provincie Antwerpen. Als specialist in tuin- en parkmachines weten wij als geen ander dat goed materiaal onmisbaar is voor iedere hobbytuinier of tuinprofessional.

Bent u op zoek naar een houtklievers?

Bekijk hier ons aanbod!

Hout kloven met onze houtklievers uit de provincie Antwerpen

Bent u op zoek naar een handig hulpmiddel waarmee u houtstammen tot brandhout kunt kloven? Dan is een houtkliever, ook wel houtklover of houtkloofmachine genoemd, iets voor u. Breng een bezoek aan onze winkel in de provincie Antwerpen en bekijk ons aanbod aan houtklievers van het sterke merk Lumag. Bent u niet zeker voor welk model u moet gaan? Dan geven wij graag gedegen advies op maat van uw situatie. Tevens vindt u in ons uitgebreide assortiment bijvoorbeeld zitmaaiers en parkmachines van gerenommeerde merken terug.

Maak een afspraak bij onze winkel

Als u op zoek bent naar hoogwaardige houtklievers, dan bent u bij Tuinmachines Jeremy te Herenthout, in de provincie Antwerpen, aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze winkel om onze verschillende machines te bekijken en te vergelijken. Maak snel een afspraak door te bellen naar +32 14 95 34 60. Heeft u nog vragen? Stel deze dan via e-mail of vul ons contactformulier in. Wij staan voor u klaar.

grasmaaiers en ruwterreinmaaiers