Hakselaars

Bij ons vindt u hakselaars van gerenommeerde merken

De hakselaars die u terugvindt in ons uitgebreide assortiment zijn van gerenommeerde merken die staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Weet u al welke hakselaar u gaat aanschaffen?

Contacteer ons als u vragen heeft

Bent u benieuwd naar ons volledig aanbod? Dan bent u van harte welkom in de winkel van Tuinmachines Jeremy te Herenthout om het assortiment te bekijken en vergelijken. Bovendien bereikt u onze deskundige medewerkersook met vragen over een bepaalde hakselaar door te bellen naar +32 14 95 34 60 of door het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar en bieden bovendien een herstelservice aan voor alle merken.

GTM 600 (ook electrisch verkrijgbaar)

GTM 600 (ook electrisch verkrijgbaar)

De verhoudingen van de machine en een stijf en duurzaam onderstel maken deze houtversnipperaar perfect gebalanceerd. De machine is eenvoudig op te slaan door de compacte opslagmodus. De 600 is voorzien van een noodstop die de motor direct stopt en voldoet onder andere aan de strenge NEN-EN 13683+A2 tuinmachinenorm.

De 600 is een zeer compacte en lichtgewicht houtversnipperaar met dezelfde werksnelheid als de 1300 of 900. Dat is dus het ideale formaat voor de particulier, maar dan wel met de hoge prestaties van een professionele machine.

Takken tot Ø 5 cm worden automatisch naar binnen getrokken en moeiteloos versnipperd met een mooie kwaliteit houtsnipper als resultaat. Het versnipperde materiaal is ideaal als bodembedekker of opvulling van borders en tuinpaden. (maximum volume 1.5 m³/uur)

GTM 750

GTM 750

De 750 heeft dezelfde compacte afmetingen als de 600, maar nog meer capaciteit dankzij een breder en zwaarder rotorsysteem. Deze houtversnipperaar is uitgerust met een sterke Loncin motor met een vermogen van 9 pk. Takken tot Ø 7 cm worden automatisch naar binnen getrokken en moeiteloos versnipperd met een mooie kwaliteit houtsnipper als resultaat. Het versnipperde materiaal is ideaal als bodembedekker of opvulling van borders en tuinpaden.  

Met een uitvoerhoogte van 77 cm past er met gemak een kruiwagen onder om de snippers op te vangen. De 750 is perfect gebalanceerd en gemakkelijk te verplaatsen met de dubbele beugels op de invoer. De machine is gemakkelijk op te slaan door de compacte opslagmodus. De 750 is voorzien van een noodstop die de motor direct stopt en voldoet onder andere aan de strenge NEN-EN 13683+A2 tuinmachinenorm. 

(maximum volume 2 m³/uur)

GTM 900

GTM 900

De 900 is een compacte en lichtgewicht houtversnipperaar met hoge prestaties. Takken tot Ø 8 cm worden automatisch naar binnen getrokken en moeiteloos versnipperd tot mooie, fijne houtsnippers. Dankzij de extra brede invoer is het zelden nodig om vooraf zijtakken te verwijderen. Dit garandeert een hoge werksnelheid.  

Dankzij de compacte afmetingen kan deze machine gemakkelijk vervoerd worden in een bestelwagen of op een aanhanger. Met de beugels aan zowel het onderstel als de invoer kan de machine met gemak door één persoon verplaatst worden. De 900 is voorzien van een noodstop die de motor direct stopt en voldoet onder andere aan de strenge NEN-EN 13683+A2 tuinmachinenorm.

(maximum volume 2.8 m³/uur)

1300R

1300R

De 1300R is speciaal ontworpen voor moeilijk begaanbaar en heuvelachtig terrein. Het lage en stijve
onderstel is zodanig ontwikkeld dat de machine heuvels tot 20° aan kan. De rupsbanden worden aangedreven door een betrouwbare Loncin motor. De aandrijving heeft 3 versnellingen vooruit en 1 achteruitversnelling. Door een efficiënt rotor versnippersysteem worden takken tot Ø 10 cm automatisch naar binnen getrokken en moeiteloos verwerkt tot mooie, fijne houtsnippers.

De 1300R wordt standaard geleverd met draaibare uitvoer en heeft dezelfde veiligheidsvoorzieningen als de standaard 1300. De machine voldoet als zwaartekracht gevoede houtversnipperaar aan de norm voor de bosbouwmachines.

(maximum volume 5 m³/uur)

1800P

1800P

Een PTO aangedreven houtversnipperaar heeft grote voordelen: de machine is eenvoudig te verplaatsen, heeft geen eigen motor en is daarmee makkelijk in onderhoud. De nieuwe 1800P is een robuust model met een zeer hoge capaciteit. Door de brede invoer en agressieve trekkracht kan deze machine takken tot wel 14 cm aan.  De 1800P wordt standaard geleverd met draaibare uitvoer.

De trekhaak biedt de mogelijkheid om een aanhangwagen te bevestigen waarin de houtsnippers direct opgevangen worden. Het veiligheidsmechanisme werkt volledig onafhankelijk en werkt op alle merken tractoren, ongeacht het bouwjaar. De 1800P voldoet als zwaartekracht gevoede houtversnipperaar aan de norm voor de bosbouwmachines.

(maximum volume 6,5 m³/uur)

1800WDC

1800WDC

De 1800WDC is een multifunctionele houtversnipperaar met een accu aangedreven zelfrijdend systeem. De 1800WDC heeft zowel een hoge als lage uitvoer om allerlei soorten materiaal te verwerken. Hierdoor is de machine makkelijk verplaatsbaar en kan hellingen tot 15o aan. Over vlakke wegen kan de machine een afstand van 6 km rijden, over modderig of heuvelachtig terrein ca. 2 km. De 1800WDC wordt standaard geleverd met een hoge draaibare uitvoer en een lage uitvoer.

De hoge uitvoer is geschikt voor het versnipperen van takken tot een diameter van 12 cm. Gebruik de lage uitvoer voor het verwerken van zachtere materialen zoals grassen, haagscheersel of plantenresten. Met verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals de noodstopbeugel en veiligheidsschakelaars, voldoet de 1800WDC als zwaartekracht gevoede houtversnipperaar aan de norm voor de bosbouwmachines.

(maximum volume 6,5 m³/uur)