Robotmaaiers

Perfect maaien op steile hellingen

De Husqvarna Automower® heeft een betere tractie en een lager gewicht, en is dus ideaal voor hellingen tot 45% (24°). 
 
Geen overlast voor de buren 
Met een geluidsniveau van slechts 58 dB(A) kan de Automower® makkelijk in de tuin werken zonder dat dit u of uw buren stoort. 
 
Complex 
Dankzij de doorgangsdetectie en ingebouwde hellingsregeling is de Husqvarna Automower® in staat om elke tuin te maaien, ongeacht de complexiteit of het terrein. 

Husqvarna Automower® — wereldleider in robotmaaien
Husqvarna Automower® is uw slimme, betrouwbare partner in de tuin, van de marktleider op het gebied van robotmaaien. Hij maait uw gras overdag en 's nachts, bij regen of zonneschijn, zodat u elke dag kunt genieten van een perfect gemaaid gazon – en meer tijd overhoudt voor al uw andere taken.

De robuuste en betrouwbare Husqvarna Automower® levert een perfect maairesultaat, zelfs bij uitdagende gazons. Hij navigeert eenvoudig door complexe gebieden, beweegt zich soepel door nauwe doorgangen, over ruw terrein en steile hellingen, zodat u elke dag een perfect gemaaid gazon hebt – met minimale interactie.
Bij nacht en ontij

U zult verbaasd opkijken hoe snel u de Husqvarna Automower® vergeten bent. U merkt nauwelijks iets terwijl de maaier door de tuin rolt en het gazon snel, stil en efficiënt maait. Geen lawaai, geen gedoe — gewoon een geweldig gazon.
Een robotconcept voor het perfecte gazon

De Husqvarna Automower® maait uw gazon, terwijl u relaxt. Hij werkt 's nachts en in de regen, met een perfect resultaat — zelfs bij complexe tuinen. Ontdek de beste manier om een beter gazon te krijgen.

Husqvarna Automower®

De Husqvarna Automower® zit boordevol functies die u helpen uw tuin naar het volgende niveau te tillen. Hieronder staan er een aantal.
Er hoeven geen grasresten te worden verzameld

De Automower® laat kleine grasresten achter die u niet zult opmerken, dus u hoeft ze niet te verzamelen. Door de grasresten te laten liggen, wordt de tuin op natuurlijke wijze bemest.
Hij vindt de weg terug

De Automower® wordt geleid door de begrenzingsdraden in uw tuin. Binnen dat gebied beweegt de maaier in onregelmatige patronen zodat er geen lijnen of maaisporen in het gras staan. 
Hoogte-instelling

U kunt de maaihoogte (van bepaalde modellen) handmatig of elektrisch instellen, zodat het gras overal even lang is.