Te huur

stronkenfrees

Stronkenfrees 

Met deze stronkenfrees of stobbenfrees kunt u boomstronken en wortels weg frezen. De wortels kunt u tot een diepte van 235 mm onder het maaiveld wegfrezen en de boomstronk zelf tot 600 mm boven het maaiveld. Doordat u tot 600 mm hoog kunt wegfrezen, is het niet nodig dat uw kettingzaag bij het zagen van de boom in aanraking komt met de bomen/zand.

De machine is voorzien van een freesbeitel met 18 hoogwaardige hardmetalen freesstanden. Deze zorgen ervoor dat de stronk wordt verkleind tot pulp of kleine houtsnippers. De wortels/stronk die blijft staan zal door vermenging met vocht en zand eenvoudig verteren.

trilplaat

Trilplaat 

De VP60 is geschikt voor zowel het verdichten van diverse grondsoorten en materialen als het aantrillen van straatwerk (kleinere oppervlakten). Trilplaten zijn bij uitstek geschikt voor het verdichten van grind en zand en trilwerkzaamheden bij aanleg terrassen, sierbestrating en herstelwerkzaamheden. Uitgerust met een volledig afgeschermde aandrijfriem en voorzien van handgrepen en beschermbeugel. De ergonomisch gevormde duwboom is ook nog voorzien van schuimrubber voor minder vibraties.

minigraver

Minigraver 

Wij verhuren graafmachines van 1.5 ton en 2.5 ton.

knikmops

Knikmops

Met een hefvermogen van 910 kg tot 2400 kg
Van 9300 mm breed tot 1200 mm.

verticuteerder

Verticuteerder John Deere R38RE 

Werkbreedte 38cm
Kan gehuurd worden voor halve of hele dag

hakselaar

Biohakselaar R2803

De biohakselaar R280 is een professionele machine voor het verkleinen van houtachtig materiaal met een maximale diameter van 150 mm, dat voorkomt bij onderhoud van groenzones.

zitmaaier

Zitmaaier

Opvang of wegneembare bodem van de opvangbak om het gemaaide gras ter plaatse achter te laten. Verkleind formaat (1,98 X 0,82 m), zonder turbine of knik. De hydro 80 kan overal door en maakt het mogelijk op de milimeter na te trimmen. Zijn ultra-korte draaicirkel maakt het de ideale zitmaaier voor kleine oppervlaktes. Deze maaier is 80 cm breed.

motorzeis

Motorzeis

Krachtige, lichte en comfortabele motorzeis. Maakt korte metten met gras en kreupelhout, werkt prettig.

Husqvarna T540 XP®

Kettingzaag Husqvarna T540 XP®

Husqvarna T540 XP® is ontworpen voor het high-end zaagsegment met bovenhandvat, gericht op professionele klanten zoals volledige professionele boomverzorgers, landschapsarchitecten, tuinaannemers en nutsvoorzieningen die uitstekende prestaties nodig hebben in combinatie met de beste ergonomie.

kettingzaag 50cc

Kettingzaag 55cc

Krachtige, duurzame en gemakkelijk te manoeuvreren kettingzaag van 50cc voor het kappen, mesten en tegengaan van kleine en middelgrote bomen. Het afgeslankte ontwerp en de vele innovatieve functies zorgen voor een efficiënte, betrouwbare en comfortabele bediening.

heggenschaar

Heggenschaar

Een 21,7 cc, dubbelzijdige heggenschaar met een maaimes van 60 cm en een hoog koppel versnelling voor hardere zaagsnedes. De multi-positie hendel en het indrukwekkend lage gewicht in combinatie met het slanke, uitgebalanceerde ontwerp en lage trillingsniveaus zorgen voor een uitstekende handling, terwijl de professionele messen met hoge capaciteit, de open mesbeschermer en het indrukwekkende vermogen uitstekende snijprestaties mogelijk maken.

bladblazer

Bladblazer Husqvarna 580BTS

Husqvarna 580BTS is de meest krachtige professionele ruggedragen bladblazer ontworpen voor veeleisende taken. Grote luchtstroom en hoge luchtsnelheid door efficiënt ventilatorontwerp in combinatie met de krachtige X-Torq ®-motor. Het professionele luchtfilter zorgt voor een lange bedrijfstijd en storingsvrij gebruik. Het draagtuig heeft brede schouderbanden.

onkruidborstelmachine

Onkruidborstelmachine Lumag WKB-300

De Lumag WKB-300 onkruidborstelmachine maakt uw straatwerk met het grootste gemak onkruidvrij.

De machine is voorzien van 6 staalborstels, grote wendbare wielen en een uitermate krachtige Loncin motor.

Wilt u milieuvriendelijk en snel uw onkruid verwijderen? Dan is de Lumag WKB-300 de juiste keuze! Deze onkruidborstelmachine zorgt voor een snel en langdurig onkruidvrij resultaat.

hogedrukreiniger

Hogedruikreiniger

Een extra grote en krachtige hogedrukreiniger met een robuust en doelgericht ontwerp, gebouwd voor de zwaarste schoonmaakwerkzaamheden buiten. De messingpomp met keramische zuigers zorgt voor een uitstekende duurzaamheid. Met de drukregeling kunt u de waterstroom en druk perfect regelen. Bevat een geïntegreerde wasmiddeltank die op het voorpaneel wordt bediend. De messing pompkop zorgt voor uitstekende prestaties op lange termijn. Een stalen gewapende hogedrukslang is inbegrepen. De Low Force-grip activeert de trigger met minder inspanning en meer comfort voor uw hand.De inductiemotor zorgt voor een betrouwbare werking terwijl de aluminium draaggreep transport vergemakkelijkt. Snelle slangkoppeling, grote en robuuste wielen voor betere tractie en een lange spuitlans dragen bij aan de beleving. Twee draaifuncties, voor aanpassing van het mondstuk en snelle aansluiting, voorkomen gedoe. Opslag aan boord, slanghaspel en opslag van het netsnoer maken bediening efficiënt. Twee mondstukken zijn inbegrepen.

  • Max. druk: 160 bar
  • Waterstroom: 570-650 l/h
  • Vermogen: 3300 W
  • Slang lengte: 15 m
verhuur

Gamo Rotoreg

verhuur

Nibbi Frees

VERHUUR AANVRAGEN